За Хотела

ХОТЕЛ ЧАР е семеен хотел, построен и управляван от нас с изключително отношение към хората, за които работи! Намираме се в ММЦ на 1.0 км от центъра на гр. Приморско.

Хотелът е разположен на 100 метра от втора спасителна кула на южния плаж на Приморско. Плажната ивица е широка 50м и дълга около 2 км. В частта близо до хотела плажът не е пренаселен, което ще направи пребиваването Ви спокойно и безконфликтно. Температурата на морската вода от края на Юни до средата на Септември е 25 – 27 градуса.

От тук започват вечно зелените лонгозни гори на Странджа планина. Съчетанието между гората и морето прави въздуха лек и прохладен и в най- топлите дни, рядко дневните температура надвишават 30 градуса.

Хотелът има огромен двор където ще намерите спасение от летните жеги, а децата Ви ще играят на воля без опасност:

Условията в хотела са отлични - Към всяка стая има балкон, телевизор, хладилник, климатик, WC + душ. Държим на добрата хигиена и се стараем да я поддържаме.

На разположение на гостите са ресторант, басейн, охраняем паркинг, сейф, WiFi, кабелна телевизия, плажен чадър. На спортно ориентираните гости, предлагаме фитнес, волейболно игрище за плажен волейбол, тенис на маса, детски кът с люлки и батут за децата.